Roelof Kroon ook komkommer van het jaar!

Het kan niet op voor Roelof Kroon. Op donderdagavond 30 januari in een bomvol Denksportcentrum in de bloemetjes gezet en gehuldigd tot vrijwilliger van het jaar. Er werd tijdens een van de speeches al aan gerefereerd: Roelof heeft ook regelmatig het Komkommerschaaknieuws gehaald. Daarom willen wij Roelof nog een titel toebedelen en eentje waar hij ook best trots op mag zijn, namelijk die van Komkommer van het Jaar. De vijf leukste Kroon-komkommers hebben we hier nog even op een rijtje gezet. Wie nog meer Roelof wil, moet zijn naam even intypen in de zoekfunctie want er zijn nog wel meer komkommertjes waarin hij figureert. Uiteraard hebben wij de heuglijke gebeurtenis gevierd met overheerlijke komkommerhapjes.

Falen geen optie

Roelof Kroon lid van 37 schaakclubs

Roelof Kroon vindt lek in Nationaal Hitteplan

Doorfietsen Roelof!

Clubkampioen in tijdnood bij bramen plukken

Roelof Kroon (r) in een van zijn karakteristieke ruitjeshemden of is het toch zijn doppelgänger uit Bremen hern Rudolf Krohn?

 

Een gedachte over “Roelof Kroon ook komkommer van het jaar!

  1. Misschien mag ik ook een keer meedoen aan Roelofs clinic omgaan met verlies bij het schaken? Ik heb namelijk zelf nog steeds dat ik na een verliespartij het bord door midden wil slaan op het hoofd van de tegenstander en als ik daarna naar huis fiets alle biobakken die ik tegenkom omver trap.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s