Roelof Kroon vindt lek in Nationaal Hitteplan

In zijn woonplaats Ten Boer heeft Roelof Kroon vanochtend om half vijf een lek ontdekt in het Nationale Hitteplan. Tot diep in de nacht heeft hij zitten rekenen en rekenen, hij ging door tot het eureka-momentje. Roelof voelde het al aan zijn water dat er iets mis was met het plan en ja dan gaat hij ervoor zitten en bijt zich er in vast. “Er zit een variant in, die niet deugt en dan valt het hele plan in duigen”. Gezien de bevindingen van Roelof ziet SC Groningen af van het uitvoeren van het Hitteplan ook omdat het toch zomerreces is. Het enige dat we overnemen is het advies om voldoende te blijven drinken, maar dat hoef je schakers niet te vertellen.

Gaat u schaken? Zorg er dan voor dat u voldoende drinkt…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s