Te zwaar

Kenners voorspellen een zwaar seizoen voor zowel Putski (Spassky’s) als Meeuwsen (liet zijn contract bij Staunton ontbinden en is transfervrij – contact is gezocht met Raiola). In Studio Schaken werd zondagavond openlijk kritiek geuit op de fitheid van beide spelers. “Beiden zijn overduidelijk een paar kilootjes te zwaar. Verder is uit betrouwbare bron vernomen dat er standaard een krat bier mee gaat in de kofferbak van de Postmobiel, het vaste vervoer-vehicle van de Spassky’s.”-” Zeer onprofessioneel.” zo luidde het snoeiharde oordeel van de analisten ter tafel.

Geen van beide heren was bereid tot commentaar.

Met name Michiel wordt vaak gesignaleerd met lege kratten, maar dat heeft weer een andere oorzaak

Een gedachte over “Te zwaar

  1. Ik ben helemaal niet transfervrij. Ik ben gestopt en in zaken gegaan. Samen met de ook iets te zware Ronaldo (de Braziliaanse niet de Portugese).Op Teletekst stond dat hij een meerderheidsaandeel heeft in de Spaanse club Real Valladolid van 51%. Maar dat klopt niet helemaal, hij heeft 50% en die ene procent is van mij, niet onbelangrijk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s