De beste deal

Nu het er op lijkt dat de sponsoring van Sissa echt gaat stoppen, gonst het van geruchten rond telgen van de familie Van Foreest. Lucas wordt al enige tijd in verband gebracht met En Passant Bunschoten, Jorden zou zich mogen koesteren in de warme belangstelling van voormalig landskampioen Kennemer Combinatie. Over hun jongere broers en met name de ene zus is vooralsnog geen nieuws, maar in de rede ligt wel dat ook zij snel onder de pannen zullen zijn.

De Van Foreesten staan voor alles open: combinatietransfers, spelersuitruilen, betaling in natura (een nieuwe MPV of SUV voor toernooibezoek staat hoog op het verlanglijstje), niets is onbespreekbaar.

Komkommernieuws is trots op deze primeur: Mino Raiola is derhalve officieel benaderd om een uitstapje naar de schaaksport te komen maken. Alleen hij staat garant voor de beste deal. Nog niet bekend is of de bekende spelersmakelaar al geaccepteerd heeft.


Raiola: “Heel iets anders, maar waar goede fees te verdienen vallen, daar kom ik in beeld, dat is duidelijk.”

2 gedachten over “De beste deal

  1. Pingback: Te zwaar | komkommerschaaknieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s