Fons van Hamond opnieuw niet in Quote 500

Er werd met spanning naar uitgezien, maar intussen is het zeker: Fons van Hamond staat wederom niet in de Quote 500.

Desgevraagd hield hij zijn teleurstelling niet bepaald voor de buitenwereld verborgen: “Hier baal ik stevig van” brieste hij door de telefoon. Tevens voegde hij toe dat hij nog zuiniger aan zal gaan doen, aangezien een notering in deze prestigieuze lijst al jaren hoog op zijn bucketlijst staat. “Het hoeft niet per se in de top 10, met een klassering ergens in de staart zou ik ook goed kunnen leven.”

Over de reden waarom Sander Schimmelpenninck en zijn team hem keer op keer over het hoofd zien, tast Van Hamond in het duister. Een verhuizing naar het westen zou zijn zichtbaarheid ten goede komen, weet hij, maar wil hij gezien zijn noordelijk georiënteerde vastgoedportefeuille niet serieus overwegen. Wel knaagt bij hem de vraag of hij wellicht 501 zou kunnen staan: “Daar krijg ik gewoon geen antwoord op, alsof ze stoppen bij 500, flauwekul natuurlijk. Maar mocht ik dat bevestigd krijgen dan zou een bevriende postbode in de stad Groningen wellicht nog wikkels aan deze editie kunnen toevoegen met daarop “Nummer 501: Fons van Hamond”.


Het aantal Groningers in deze lijst blijft al jaren achter.

3 gedachten over “Fons van Hamond opnieuw niet in Quote 500

  1. Als pleister op de wonde, wil ik Fons wel trakteren op een kopje koffie in het Schimmelpenninck Huys, normaal doen we dat in de IKEA waar je een gratis refill krijgt maar in het hotel in de Oosterstraat komen natuurlijk ook alleen de rich and the famous.

    Like

  2. Pingback: Balanceeract GC4 tegen kleine broertje eindigt met blauw oog

  3. Pingback: Toiletgate | komkommerschaaknieuws

Plaats een reactie