Vastgoedcup: Van Oranje Nassau neemt ruim de leiding tegen Van Hamond

De Amsterdammer Bernhard van Oranje Nassau heeft fors afstand genomen van de Groningse vertegenwoordiger Fons van Hamond in de Vastgoedcup. Het verschil is na de recente aanschaf van vier nieuwe panden opgelopen tot precies 100. Er is nog tijd, maar Van Hamond zal flink aan de bak moeten. Medio 2018 zal de eindstand vastgesteld worden, en bij het huidige verschil zal Groningen in acuut degradatiegevaar zijn.

Ondertussen is er twijfel gerezen of Van Hamond wel de meest geschikte vertegenwoordiger is voor Groningen in deze prestigieuze competitie. Met weemoed wordt teruggedacht aan de dagen van Kooistra, die het een aantal keren tot nationaal kampioen schopte in de discipline Horeca.

Fons van Hamond beraadt zich op middelen om de kloof gauw te verkleinen. Hoopgevend is het tempo waarin de huizenprijzen stijgen in het westen van het land. Het investeringsklimaat in het noorden lijkt een stuk milder.

De eerste maatregel zal de aanschaf van een fonkelnieuwe, trendy bril worden. Van Hamond verwacht dat hij hiermee zijn succesfactor bij grote investeringsfondsen aanzienlijk zal vergroten. Hiervoor wordt een crowd-funding opgestart, want na recente investeringen in Ten Boer is de bodem van zijn oorlogskas bereikt.

Doneer

Tussentand tweekamp Bernhard van Oranje Nassau – Fons van Hamond 102 – 2.

Prins-berhardVan-Hamond

Het lijkt een ongelijke strijd die gaande is, maar de Groningse vertegenwoordiger geeft nog niet op.

2 gedachten over “Vastgoedcup: Van Oranje Nassau neemt ruim de leiding tegen Van Hamond

  1. Telt een substantieel aandeel in een luxe villa van een verre neef in een mondaine badplaats aan de Spaanse oostkust ook mee? Of een onlangs aan de vader van een jeugdschaaktalent verstrekte kapitaalinjectie? In dat geval is achterstand teruggebracht tot 102-4.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s