Excuses

Deze middag kregen de heren Erwin Kok, Alex van Huisstede en Russell Spears schaaktraining van Peter Bodewes. Opmerkelijk was dat de trainingsessie vooral in het teken stond van excuses. Allereerst bood de trainer zijn excuses aan omdat hij zijn pupillen nog steeds niet naar een hoger plan heeft weten te tillen. Ondanks alle inspanningen en bijeenkomsten kunnen de mannen nog immer niet mat zetten met enkel paard en loper en het bruggetje bouwen in de Lucena-positie wil ook maar niet beklijven. Bij geen van de drie participanten valt ook maar de geringste ratingstijging te bespeuren. Op hun beurt boden Erwin, Alex en Russell hun excuses aan omdat ze niet het beste uit zichzelf weten te halen en blijkbaar niet voldoende hun best doen. Russell stapte ook nog eens extra naar voren om op persoonlijke titel nogmaals zijn excuses aan te bieden aan Peter, omdat hij er altijd doorheen zit te kwekken met dat zware Engelse accent van hem. Hij beloofde ook beterschap en verklaarde plechtig dat een serieuze schaaktrainingsessie iets anders is dan een Engels theekransje.

De Tasman. Het Papendal van Groningen

2 gedachten over “Excuses

  1. Komen deze excuses wel op het juiste moment? Ik had 1 januari 2023 veel beter gevonden, als de nieuwe ratinglijst verschijnt en blijkt dat het trio weer op groeicurve pannenkoek is blijven steken. Gemiste kans.

    Like

  2. Russell Spears wijst ons erop dat deze comcomber een onjoistheid bevat. Hij was op de bewuste middag helemaal niet in die Tasman Tower, vanwege een cof. Wij bieden namens Comcomber Schaak News onze excuses aan omdat we onvoldoende aan fact checking hebben gedaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s