Jaap Ham slaat terug

Onderstaand stuk is de reactie van Jaap Ham op een eerder komkommertje dat wij enige tijd geleden publiceerden:  

Vroeger, heel vroeger luisterde ik graag naar the Chordettes met Mr. Sandman, bring me a dream en moeten we terug naar 1958. Anno 2017 is er dan een nieuwe Sanddman, die zich listig Meeuwie noemt, die net als de echte sandman zand in je ogen strooit.Niet om je in dromenland te brengen, maar om zijn verzinsels als waarheid te presenteren. Aangezien deze klokkenluider niet weet waar de klepel hangt, is dit een mooi moment uit de doeken te doen, hoe het echt zit. In vroeger tijden, toen Eisse Bakker nog penningmeester was, zat ik samen met Jan Westerhof-ex wereldkampioen bridge oa- in de kascommissie, een taak die ik jaren later nog wel eens op mij wilden nemen. Dat werd toen door Wim van Beersum verhinderd, had mijn contributie niet tijdig voldaan, nee, ik kan als notoire wanbetaler nooit en te nimmer voor de de functie van penningmeeester in aanmerking komen. Dat ik het bij schaakclub Z! slechts een blauwe maandag ben geweest lag vooral aan het feit, dat de voorzitter vermoedde, dat ik de contributiegelden zou benutten om daar mijn luxueuze vakantiereizen van te bekostigen, daar staken ze dus snel een stokje voor mijn frauduleuze plannetjes. Gezien dit duistere verleden mag het zelfs een wonder heten, dat ik als lid van de Groninger Combinatie geaccepteerd ben. En wat de wijde broekspijpen betreft, ook daar heeft de Sanddman het helemaal mis. Wijde pijpen zijn bij uitstek de oufit van een soulkicker. Nu laat deze soulkicker zich ook graag met de soulsisters van Soulvibration fotograferen, want dat ik een narcist, ijdeltuit en wat dies meer zij ben,dat is wel waar!!

The Chordettes

Jaap Ham geflankeerd door de drie knappe dames van Soulvibration

 

Een gedachte over “Jaap Ham slaat terug

  1. Als we dan toch in het verleden duiken Jaap, wat is er eigenlijk waar van het verhaal dat jij de ALV waarin jij niet als penningmeester verkozen werd, afsloot door met de vlakke hand op de tafel te slaan en de woorden sprak: “Zo, en nu met z’n allen op naar de hoeren!”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s