Open sollicitatie

Jaap Ham hengelt uitdrukkelijk naar de functie van penningmeester bij de Groninger Combinatie. Hij maakt zich bijzonder druk over het linkje dat het Komkommerschaaknieuws op de site van de combinatie heeft en wil de redacteuren Putski en Meeuwie daarvoor laten dokken omdat ze geen lid zijn van zijn mooie club (zij schaken bij de Spassky’s en Staunton). Wij leggen het Jaap nog een keer uit: de Groninger Combinatie lift maar al te graag mee op het succes van ons blog en wij hebben een aanbod van hen om hiervoor te betalen hoffelijk moeten weigeren omdat wij geen winstoogmerk hebben, alles is liefdewerk oud papier. Jaap heeft overigens in een ver verleden ook al eens gesolliciteerd naar de functie van penningmeester van de Schaakclub Groningen. Het toenmalige bestuur vond Jaap toen om haar moverende redenen niet meteen de meest geschikte kandidaat. Het valt ons ook een beetje tegen van Jaap dat hij zo bezig is met zoiets laag-bij-gronds als het aardse slijk en dan betreft het ook nog centjes die niet eens van hemzelf zijn maar van de club. Past ook niet bij het hippie-gedachtengoed dat hij met zijn wijde pijpen toch een beetje vertegenwoordigt. Van een andere Jaap hebben we juist hele positieve feedback gekregen op het Utrecht Forum. Terror Jaap complimenteerde ons daar met het komkommerschaaknieuws. Daarom deze week: Terror Jaap top, Jaap Ham flop!

TerrorJaapkerstman

Terror Jaap Top………………………………………………….Jaap Ham Flop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s