Van Hamond werpt handdoek

Fons van Hamond heeft de stekker uit zijn deelname aan de vastgoedcup getrokken. Bernhard jr. blijkt drie keer meer woningen te bezitten dan al gedacht. Dat zocht het Parool uit. Bernhard van Oranje-Nassau heeft als privépersoon 102 adressen in Amsterdam op zijn naam staan. Dit zijn huizen of winkelpanden. Maar in de kerstboom van vennootschappen die hij bestuurt, zijn nog veel meer vastgoedobjecten ondergebracht. In totaal heeft de prins, zakelijk en privé, 590 Nederlandse adressen in eigendom, waarvan 349 adressen in Amsterdam.

Van Hamond wilde zijn terugtrekking niet becommentariëren. Wel gaf hij toe dat er ook bij hem sprake is van een kerstboom, echter één “met ballen en engelenhaar”. Ook daar geen extra punten dus voor Van Hamond. De nieuwe bril is afbesteld.

er kon een klein glimlachje af bij de prins; de horde Van Hamond is genomen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s