Koken met Ham

Het zoemt al een poosje rond, hardnekkige geruchten willen het, er wordt gefluisterd dat……Jaap Ham in het diepst geheim aan een eigen kookboek zou werken. Hierin uiteraard klassiekers als Hamlapjes met pepersaus, maar ook geheel nieuwe creaties worden beloofd zoals: Le jambon avec de la bièrre (wat een eigen variant schijnt te zijn van de bekende stoofschotel met ham, gedroogde paddestoelen en bokbier, maar dan zonder die paddestoelen).

Voorlopige werktitel: Hampij maken en andere Hampotten

Een kokende Jaap Ham, in een geheel nieuwe betekenis. De bedoeling is dat zijn standaardwerk ruim voor Sinterklaas in de etalages van de betere boekenzaak zal prijken. Een pepermolentje gaat er gratis bij. Wordt het een succes dan ligt de opening van de website ‘hamweb.nl’ voor de hand.

Jaap-met-Muts

De nieuwe Jamie Oliver?

Advertenties

2 gedachten over “Koken met Ham

  1. Hmmm, het jammiehammie kookboek. Wie het genoegen heeft mogen smaken de geuren en kleuren van de hamkeuken op te snuiven, weet dat ook rond de potten en pannen JammieHammie ‘Oliver’ vooral posters in bushokjesformaat van mooie vrouwen en beduimelde exemplaren van boekjes over de Benoni alsmede sigaretteresten heeft rondslingeren. Al sluit ik ook een vondst van paddestoelen in de keuken niet uit.

    Dat kookboek zal het zoveelste voorbeeld van een koffietafelkookboek worden, leuk om door te bladeren, dodelijk in gebruik. Met een gratis pepermolen [vermaalt alle soorten pepers, ook geschikt voor komkommers] lijkt inderdaad het verkoopsucces verzekerd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s