Paardendief actief

De politie van Groningen heeft alle schaakclubs in de stad opgeroepen om deze weken extra waakzaam te zijn. Er is een dief actief, niet geïnteresseerd in levende have, maar belust op paarden vervaardigd van ieder denkbaar materiaal.

Wie meer informatie heeft over de diefstallen wordt verzocht contact op te nemen met bureau Radesingel. De eerste meldingen van schakers die een paard kwijt waren stromen al binnen. Volgens een woordvoerder gaat dat echter tot nu toe vooral om eigen stommiteiten; het over het hoofd zien van een vork of een dubbele aanval.

De waarschuwing kwam voor het Peerd van Ome Loeks te laat. Op dit moment is alleen de sokkel nog te zien op het stationsplein

4 gedachten over “Paardendief actief

  1. Die keeper van de FC had natuurlijk vervoer nodig, nadat hij met harde hand de trein uit gekegeld was. Een paard is dan een uitkomst. En gezien de losse handen van de beste Padt was die sokkel nog het minste probleem. [of ie ook kan schaken? voor een keeper is ‘op je handen zitten’ nu eenmaal niet een beste eigenschap]

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik denk niet dat Padt wist dat je als je in een trein gaat zitten dat je dan een vervoersbewijs bij je moet hebben, dat hoeft toch ook niet als je de auto pakt?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s