De broodjes van Henk Seijen

“Ik had hem z’n broodjes moeten afpakken”, verzuchtte Edwin Zuiderweg een tijdje geleden toen hij niet verder kwam dan remise tegen een zoals eigenlijk altijd sterk spelende Henk Seijen. Zoals Douwe Dabbert een hulpeloze kabouter is zonder z’n knapzak en Asterix het ook wel kan schudden zonder de toverdrank van druïde Panoramix is het een publiek geheim dat Henk Seijen nergens is zonder z’n broodjes. Hij heeft ze altijd bij zich en zorgt ervoor dat ze zorgvuldig opgeborgen zijn zodat niet de een of andere onverlaat ermee vandoor kan gaan. Toch had Lisa, de hond van Jan Boer met haar scherpe neus de broodjes van Henk in een onbewaakt ogenblik te pakken gekregen tijdens een toernooi en ze tot de laatste kruimel opgevroten. Henk speelde die middag een verloren wedstrijd. Wij van het Komkommerschaaknieuws zijn  zo benieuwd wat nu precies het geheim is van die broodjes? Zijn ze gebakken van het meel van supergranen of belegd met powerpindakaas of een speciale wonderjam? Ondanks het feit dat we Henk nu al meer dan een jaar nauwlettend in de gaten houden zijn we er nog steeds niet achter. Wie tips heeft of meer weet mag ons een mailtje sturen.

Wat is het geheim van de broodjes van Henk Seijen (links)?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s