Sandd vergist zich

Postbezorger Sandd was deze week weer in het nieuws, omdat ze niet willen of kunnen voldoen aan de 80%-norm van vaste contracten, wat zal resulteren in torenhoge boetes, zoals het er nu voorstaat.

Nog pijnlijker echter was wat hen overkwam bij het verstrekken van de jaarlijkse sinterklaasverrassing. Sandd is een prijsvechter, niettemin wilde men het kinderfeest ook dit jaar niet ongemerkt aan haar medewerkers voorbij laten gaan.

Bij het doorgeven van de bestelling aan de groothandel lijkt er helaas iets vreselijk misgegaan. Er moet haast wel ergens een komma verkeerd terecht zijn gekomen, want zowel de chocoladeletter als de pepernoten kwamen op ongeveer 10% uit van wat de meeste mensen als normale afmetingen beschouwen. Toen de vergissing werd bemerkt was het te laat. Een van de ontvangers was uiteraard hun trouwe bode Michiel Meeuwsen, die de komkommernieuwsredactie laat weten:

“Als Sinterklaassurprise had Sandd volgens mij de kleinste chocoladeletter gevonden die er in de handel is, meer iets voor de kabouters van Dirk-Jan, er zat ook nog een piepklein zakje bij met drie miniatuurpepernootjes…”

Sandd wilde geen commentaar geven, behalve dat de bestelprocedure kritisch onder de loep zal worden genomen…..(dezelfde loep die men nodig had voor het vullen van de zakjes? -red.)

Ondertussen vult het team dat zich kan inschrijven bij het NK Bedrijfschaak volgend jaar zich gestaag, nu ook Edwin Zuiderweg zich Sandd-bezorger mag noemen. Hij heeft nog niet gereageerd op de minuscule Sint-Nicolaas-surprise van zijn nieuwe werkgever, mogelijk heeft hij deze geheel over het hoofd gezien.

kaboutersDJ

Sandd bedoelde het vast goed, maar het aardigheidje vanwege 5 december was zo klein dat het sommige bezorgers niet eens opviel

2 gedachten over “Sandd vergist zich

  1. Nu heb ik Van Putten niet op de ledenlijst kunnen detecteren, is het wellicht een plan om ook Komkommernieuws uitsluitend voor leden open te stellen?? Dan ben ik, zij het met moeite, bereid dit oeverloze en onbetekenende gezwam van hem en zijn kompaan Meeuwsen te accepteren, ach daar is het komkommernieuws voor, soit, maar laat die Van Putten op de site van de Spassken gaan zwammen!!! En als dat op onze site dan maar moet, eerst dokken!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s