Meeuwsen weggeknipt uit laatste partij

Een norm-overschrijdend optreden afgelopen zaterdag heeft Michiel Meeuwsen tot een bijzonder verzoek gedreven. Na een nogal beschamende nederlaag tegen Dick Dalmolen in het Haren Postiljon toernooi, waarin hij ondanks vele dagen van voorbereiding en bestudering van talloze lectures over de Cambridge Springsvariant toch weer hard onderuit ging, heeft hij bij toernooidirecteur Harry Gielen verzocht om zich uit deze partij te laten schrappen en vervangen te laten door de niet onbekende stand-in-schaker N.N.

“ik ben de grenzen van het gepaste ver overgegaan” aldus Meeuwsen. “Zo heb ik meermaals in deze partij aan een dame gezeten waarvan ik wel wist dat ik er af moest blijven. Het was onbetamelijk slecht. Hier trek ik mijn eigen conclusies uit, voordat anderen het doen.” Ook Dick Dalmolen wordt vriendelijk verzocht de naam van zijn tegenstander in deze partij in zijn notatieboekje door te strepen.

De nog resterende toernooipartijen van Meeuwsen zullen eveneens door N.N. worden waargenomen. Meeuwsen heeft laten weten in therapie te zullen gaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dalmolen won afgelopen zaterdag overtuigend van N.N.

3 gedachten over “Meeuwsen weggeknipt uit laatste partij

  1. Ik heb gezondigd tegen het derde schaakgebod van de Tien Schaakgeboden: gij zult niet pluggen. Deze armetierige poging tot pluggen kwam als een boemerang op mezelf terug.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s