Cowboy Harry strikt deelnemers

Wie zich nog niet heeft opgegeven voor de Haren Challenger en dat eigenlijk ook niet van plan is, kan tot 7 oktober maar beter niet naar omgevingen gaan waar ook andere schakers komen. De kans is levensgroot dat je door Harry Gielen getackeld wordt, bij je lurven gegrepen en als je je tracht los te wurmen neemt ie je in een dubbele Nelson. “Jij hebt in het verleden ook meegedaan aan ons toernooi, waarom sta je dit jaar nog niet op de lijst? “Ik dacht erover om een jaartje over te slaan”, probeer je nog voorzichtig. “We hebben te weinig deelnemers, denk erover na maar wacht niet te lang, jij staat morgen op die lijst begrepen!”. Je probeert je in je eigen huis te verstoppen voor Harry maar ook waar je je veilig waant, komt Harry keihard binnen, dit keer digitaal via de mail. Hallo voormalig deelnemer, heb je de kleine lettertjes niet gelezen? Als je een keer hebt deelgenomen aan ons toernooi dan moet je ook de rest van je leven jaarlijks meedoen. Ik dacht slim te zijn door ook mijn computer niet meer aan te zetten maar nu kreeg ik slaapproblemen. Hele enge nachtmerries. Ik was een kalfje in het Wilde Westen en Harry een cowboy met een lasso die me achterna zat.  “Daar loopt er nog één los! Jaag hem naar de kraal” De worp was in één keer raak en ik voelde de strik steeds strakker om m’n nek knellen. Wakker geschrokken rende ik middenin de nacht in mijn pyjama naar mijn woonkamer om de computer aan te doen. Ik heb me toch maar opgegeven voor de Haren Challenger, want ik wil niet nog meer van die nare dromen.

Harry Gielen verscheen als hondenvanger, cowboy en premiejager in nachtmerries van Michiel waarna die laatste zich toch maar opgaf voor de Haren Challenger

Een gedachte over “Cowboy Harry strikt deelnemers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s