Jaap Zwam Bokaal

De redacteuren van het Komkommernieuws zijn beide genomineerd voor de Jaap Zwam bokaal. De bedenker van deze trofee is Jaap Ham. Michiel kwam hem onlangs tegen in het centrum van onze mooie stad en toen vernam hij van Jaap zelf het heuglijke nieuws. Omstandig legde Jaap uit dat zowel de diepvriesmeeuw als de heer Van Prutsen uitblinken in zwamverhalen over schaken waar niemand op zit te wachten. Volgens Jaap is het tevens zo dat er voortdurend verwarring is over wie nu de auteur van welk zwamverhaal is, maar dat het ook eigenlijk niet uitmaakte omdat we allebei even grote zwamneuzen waren. Een groter compliment kunnen we ons haast niet wensen, het gaat zo ongeveer om de Oscar voor dit type nieuwssites immers.

In elk geval voelen we ons zeer vereerd en we wachten met gepaste trots de invitatie voor de uitreiking van de beker af en we verheugen ons al op de tapas met zelf geplukte weidechampignons en eekhoorntjesbrood die een dergelijk feestje ongetwijfeld zullen opluisteren.

Wie sleept de Jaap Zwam bokaal in de wacht, wordt het Putski of Meeuwie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s