Jozias Twee Punt Nul

Edwin Zuiderweg heeft de smaak van het programmeren te pakken. Zijn meesterstuk is de herprogrammering van Jozias. De oude Jozias was nodig aan vernieuwing toe en daarom heeft Edwin de vakantiemaanden flink door gehackt om nu met Jozias Twee Punt Nul op de proppen te komen. Jozias 2.0 is nóg opgewekter, nóg socialer, nóg spontaner en nóg energieker dan de oude Jozias. Aan Jozias 2.0 zijn ook allemaal extra features toegevoegd. Zo kan hij op een levend schaakbord op een been hinkelend een paardensprong maken, na inworp van een muntje kinderliedjes zingen en zelfs een dansje maken. Schaken kan de geüpgradede Jozias nog steeds niet maar als de berichten kloppen is Edwin ook nog bezig een eigen engine te maken en die kan dan wellicht ook aan Jozias toegevoegd worden. Wie de verrichtingen op programmeergebied van Edwin op de voet wil volgen kan terecht in diens Java-straat, maar de huisjes daarin zijn allemaal half af of het sleutelgeld is nog niet betaald. Kijk dus niet raar op dat je waar je ook op klikt een pop-up met de tekst “werk in uitvoering” te zien krijgt.

Jozias 2.0 is ook heel interactief, kan voorlezen, stukjes opvoeren, grappen maken etc etc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s