Documentaire “Michiel” ingetrokken

Komkommerschaaknieuws ziet af van publicatie van de documentaire “Michiel”. Dat er banden zijn tussen de maker, komkommerredacteur Van Putten, en de persoon waarin het in deze film over gaat, redacteur Meeuwsen, is overduidelijk en dat zou tot vragen kunnen leiden waarbij de objectiviteit van Komkommerschaaknieuws in het geding is.

“Het is jammer van al die uren fantastisch beeldmateriaal, maar als journalistiek onafhankelijk en kritisch medium willen we iedere denkbare commotie voor zijn” zo luidt het vandaag uitgegane perscommuniqué. Meeuwsen zelf reageert onverschillig op het besluit. “Het is pas sinds de vroege zomer van 2017 dat ik af en toe weer een puntje weet te scoren. Op een film waarin ik de ene minuut mat sta, men mij de volgende minuut met een rode kop ziet opgeven en nog weer even later een gefrustreerde karatetrap tegen een schaakbord geven, zat ik eerlijk gezegd toch al niet zo te wachten.”

Een gedachte over “Documentaire “Michiel” ingetrokken

  1. Karatetrappen tegen tafels, stoelen of wc-deuren is meer de stiel voor de docu “Roel”. Die rooie kop klopt wel denk ik, maar ik weet de interne storm nog altijd net te kanaliseren.

    Ik heb op weg naar huis wel eens een biobak om geschopt na een verloren partij maar die heb ik daarna wel weer netjes overeind gezet.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s