Oom Maarten leert zijn neefje schaken

Maarten Roorda heeft bewust of onbewust en geheel in de geest van Max Euwe een briljant concept bedacht dat mogelijk de redding van het Noordelijke schaken kan betekenen! Hij heeft zijn neef Anne Taeke Meijer bij schaakclub Haren geïntroduceerd. Als iedereen dat zou doen, wordt de leegloop een halt toegeroepen en komen de internes weer volop tot bloei. Het Komkommerschaaknieuws roept daarom bij deze alle schakers in stad en ommelanden op om vanaf volgend seizoen minimaal één keer per maand een neefje of nichtje mee naar de schaakclub te nemen (heb je geen neven of nichten doe dan maar je schoonmoeder). Het was een eer om te mogen schaken tegen de neef van Maarten Roorda maar het lijkt me geweldig om ook uit te komen tegen ik noem maar een dwarsstraat de neefjes van Hiddo, Putski, Jaap Ham en Govert Pellikaan…

Een klassieker die nog altijd inspireert…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s