Michiel Meeuwsen verslaat speler met mooie achternaam

Het kan niet op de laatste maanden voor lokaal matador Michiel Meeuwsen. Er is nu een fase aangebroken dat gewoon winnen mijnheer al niet meer genoeg is, er moet een extraatje in het spel zijn. Een fraaie magneetcombinatie is natuurlijk heerlijk, maar ook drommen mensen om zijn bord vergroten de tevredenheid aanzienlijk, of minder conventionele benefits als winnen op een stoel met drie poten, zegevieren met een blinddoekje voor één oog, of mat zetten hangend in een gordiaanse knoop aan het plafond.

Afgelopen vrijdagavond kon Michiel weer een van de wensen op zijn bucketlist afstrepen. Hij won van Vincent Richtering Blenken Raaijen. Zelfs Putski moest toegeven dat dat heel anders klinkt dan Vincent Wolters.

Wat er allemaal nog meer op zijn verlanglijstje staat wil Michiel helaas niet prijsgeven, behalve dat winnen van een andere primaatsoort een diep gekoesterde droom is. Hij vertrouwde de komkommernieuwsverslaggever toe dat hij bereid is om daarvoor zelfs naar een verafgelegen oerwoud af te reizen.

Michiel: “tegen iedere primaat die niet doorheeft dat het bord fout ligt, zie ik winstkansen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s