Ziggo doet dringend beroep op Fons van Hamond

Of het uniek is in de geschiedenis van het internet kon de woordvoerder van Ziggo niet zeggen, maar feit is dat vandaag een zware delegatie van Ziggo bij Fons van Hamond is langsgegaan aan de St. Eustatiusstraat in Groningen. Dit om hem te smeken op te houden met de mailbombardementen die hun netwerk al weken teisteren. “Je moet dan denken aan de directeur Consumentenmarkt, de commercieel directeur en de financieel directeur tezamen” aldus de heer De Marée, woordvoerder van Ziggo. “Die gaan zelden met zijn drieën op pad, maar het moest duidelijk zijn dat het ons echt menens is.” Volgens De Marée is het niet zo dat Van Hamond van de verzending van kwalijke phisingmails of van frauduleuze spam wordt beschuldigd. “Daar zit gek genoeg het probleem. Van Hamond maakt geen gebruik van botnets van besmette PC’s en het zijn geen verboden berichten die hij verzendt. Hij doet alles met het handje en inhoudelijk gaan de berichten zonder uitzondering allemaal over een of andere belangrijke ALV die aanstaande is. Hij is absoluut niet strafbaar, maar ons netwerk piept en kraakt.”

Of Ziggo afspraken met Van Hamond heeft kunnen maken kon de woordvoerder nog niet zeggen. De gesprekken waren na drie uren nog in volle gang. Ziggo wil wel benadrukken dat Van Hamond iemand is die zijn taken overduidelijk zeer serieus neemt. Mogelijk wordt hem om die reden zelfs een dienstverband aangeboden bij Ziggo. De Marée: “maar dan beslist niet op onze afdeling consumentenmailings, dat kan ik u wel verklappen.”

Ziggo: niets dan lof voor de bezieling van dhr. Van Hamond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s