Casper Rupert gelauwerd bij de Nationale-ICT-Awards-uitreiking

Casper Rupert, voor zijn vrienden ‘Rupie’, is in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de nationale ICT-awards. Hij ontving de hoogste onderscheiding op het gebied van probleemoplossende ICT vanwege zijn prestatie de website van schaakclub Groningen weer helemaal terug de lucht in te krijgen, nadat deze door het ongelukkig indrukken van één knopje volledig gecorrumpeerd was geraakt. De jury sprak van een verrichting van formaat, daar er tijdens het oplossen nog allerlei hindernissen werden opgeworpen. Zo bestond het een zekere schaker-bioloog in het zuiden van de stad om middenin ingewikkelde herstelwerkzaamheden, niet gehinderd door enige kennis van zaken, nog een keertje een inlogpoging te wagen en desgevraagd wederom op de gewraakte button ‘update database’ te klikken. “Toen kon ik dus ongeveer weer opnieuw beginnen”, aldus Rupert, “alsof je een broedende kip een enorme rotschop verkoopt.” Projectleider Robert de Boer toonde zich aangenaam verrast door het nieuws van deze prijstoekenning. “Zeer verdiend. Casper heeft het schier onmogelijke gepresteerd” aldus De Boer, “Weinig IT-cracks doen hem dit na.”

Whizkidd en redder van de toekomstige Groningercombinatie-site Rupert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s