Ramadan komt te laat voor Paul Zilverberg

In een poging om wat kilootjes kwijt te raken adviseerden enkele kennissen hem om mee te doen aan de Ramadan. Helaas kwam het idee pas 16 juli tot hem waardoor hij slechts één dag gevast heeft, maar nu kon hij wel mooi het Suikerfeest meepikken. Dit drie dagen durend feest vol zoete lekkernijen spreekt de penningmeester als hij eerlijk is veel meer aan dan dat vervelende gedoe met niks eten. In plaats van afgevallen is Paul nu weer flink aangekomen en het wachten is dus op de Ramadan van 2016. Een wandelvakantie naar Mekka moet nu compensatie bieden, wanneer Paul zijn hadj begint is nog niet bekend.

suikerfeest

Probeer maar eens af te vallen als dit allemaal op tafel staat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s