NK voor ongenodigden loopt totaal uit de klauwen

Het NK Schaken voor ongenodigden dat gehouden zou worden in Verloren Einde is uitgelopen op een fiasco. Jan en alleman kwam er op af waardoor de organisatie de zaak totaal niet meer in de hand had. Allerlei BN-ers die nauwelijks de schaakregels machtig zijn meenden hun gezicht te moeten laten zien. Nick Schilder had de hele crew van de beste zangers van Nederland meegenomen en in hun kielzog nog een hele buslading figuren waarvan je denkt, die had ik er liever niet bij gehad. Echt onplezierig werd het toen ook de harde kernen van Ajax en Feijenoord zich aan de poort melden alsmede leden van de motorclubs No Surrender, de Hells Angels en Satudarah. Ze waren allemaal op een “potje matten” afgekomen. Nog voor de indeling van de eerste ronde bekend gemaakt kon worden zag de toernooidirectie zich op last van burgemeester Spekdikken genoodzaakt het hele evenement te cancelen. De massaal toegestroomde ongenode gasten pikten dit echter niet en zodoende werd het toch nog een grote matpartij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s