Schaakpartij geneutraliseerd

Een partijtje kroegschaak in café Atlantis is gisteravond door uitbater Van der Marel geneutraliseerd. De witspeler stond een vol stuk voor toen zijn opponent een halve liter uit zijn hand liet vallen bovenop het schaakbord. Het was een waar slagveld, zowel witte als zwarte stukken buitelden over elkaar heen en schoten alle kanten op. Het leek wel oorlog! Een dergelijke valpartij had hij nog nooit meegemaakt en daarom besloot de kroegbaas de partij te neutraliseren. Even alle stukken in een afwasteiltje, het bord afnemen met een slof doekje en opnieuw beginnen bij de beginstelling. De wit-speler was het er niet helemaal mee eens en wilde doorspelen maar moest zich toch bij de situatie neerleggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s