Bert van der Marel woont in rijtjeshuis

Bert van der Marel woont in een rijtjeshuis. Dit vernamen wij uit de alumni-rubriek in Broerstraat 5, het magazine van de Rijksuniversiteit. Bert woont niet zonder reden in een rijtjeshuis. Hij is er heilig van overtuigd dat mensen die in rijtjeshuizen wonen een gezondere speelstijl hanteren dan mensen die in villa’s of bungalows wonen. Dat zijn types die vaak met een isolani spelen en dat moet je liggen. De kroegbaas houdt van gezond spel met aaneengesloten pionnenketens en het rijtjeshuis staat daar wat hem betreft symbool voor. Twee onder één kap is ook niks voor Bert, want hij hecht nogal aan de groepjesregel: veel kleine groepjes maakt kwetsbaar. Overigens zijn er meer spelers in Groningen die in een rijtjeshuis wonen om er een paar te noemen Jan Baljé en Fons van Hamond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s