Mondkapje

De Bond voor het Vloeken is ernstig teleurgesteld in voorzitter Wim Krijnen van SC Groningen. “We hadden hem erelid willen maken, maar daar zien we nu waarschijnlijk van af”, zo laat woordvoerster Roos Potvolblomme weten. Wim stond in het verleden na elk stukverlies immer garant voor een stevige krachtterm of een krachtige verwensing. Sinds de verkassing naar het Denksportcentrum is het echter rustig gebleven op een nauwelijks hoorbaar ‘krijg toch het rambam en het heen en weer’ na. Het verhaal dat hij beter is gaan schaken en dus minder blunders is gaan maken, gaat er bij de Bond niet in. Het Schaakkomkommernieuws is achter de ware reden gekomen waarom het nog niet heeft geknetterd in het DSC. Wim heeft van de Bond tegen het Vloeken een handig tool gekregen, het is een soort mondkapje dat hij bij risicowedstrijden moet opzetten. Het schijnt 100% vloekbestendig te zijn en er zit een garantie van 3 jaar op.

Het mondkapje dat moet voorkomen dat de voorzitter opnieuw de fout in gaat. Uiteraard mag de oogbescherming omhoog tijdens een partij, al is het ook al voorgekomen dat Wim zijn eigen spel echt niet kon aanzien en het klepje omlaag ging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s