Fons vangt bisschopsvis in matnetje

Fons van Hamond heeft een bijzondere vangst gedaan op het Lauwersmeer waar hij met zijn bootje ‘t zeepaardje voor anker lag. Hij gooide een matnetje uit en toen hij het weer binnen haalde kon de Unitas-speler zijn ogen niet geloven: hij had een bisschopsvis gevangen! Dit zeldzame beest zwemt alleen diagonaal en hij schijnt ook te kunnen schaken. Maar in plaats van deze met uitsterven bedreigde diersoort weer terug te zetten, heeft hij hem verkocht aan een clubgenoot voor twee eeuwige penningen.

de merkwaardige vangst van Fons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s