Henk Ossenjuk 3e bij NK Open Deuren Intrappen

Ons zeer gewaardeerd clublid Henk Ossenjuk heeft een verdienstelijke 3e plek behaald bij de nationale kampioenschappen Open Deuren Intrappen in Deurne. Steeds als je denkt van gôh, jeetje dat wist ik al, dan weet hij toch weer een allang bekend schaak-ditje of datje uit de hoge hoed te toveren. Zo van: wist u dat de oude Romeinen ook al schaakten en dat spelers vaker kort dan lang rokeren?

Hoe doet hij dat toch? Het geheim zit ‘m erin dat hij net doet alsof de deur nog dicht is. “Je neemt een fikse aanloop en met het enthousiasme van een Emile Ratelband ga je met gestrekt been vol op die open deur af!” Hoewel slechts brons, is Henk erg verguld met zijn derde plek, want bij de vorige editie moest hij verstek laten gaan vanwege een knieblessure door overtraindheid. Hij overwoog nog een overstap naar het luchtgitaarspelen, maar is gelukkig trouw gebleven aan zijn oude liefde.

Hier kun je Henk Ossenjuk ’s nachts voor wakker maken

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s