Andreas Tasma wil WK pittig eten naar Groningen halen

De tegenwoordig voor Haren schakende Andreas Tasma is dolenthousiast over het WK pittig eten. Hij wil zich gaan inspannen om dit evenement naar Groningen te halen. De liefhebber van Indiase curry’s, Surinaamse kip en andere pittige gerechten denkt dat we niet voor Berlijn hoeven onderdoen. Andreas’ kookwijze is zo ongeveer de overtreffende trap in het kwadraat. Staat er in het recept een mespuntje kerrie dan maakt hij er drie eetlepels van. Twee theelepeltjes pikante paprikapoeder mag ook gerust een half potje zijn en dan hebben we het nog niet over de scheuten tabasco, de versneden jalapeño-pepertjes en de habaneros die hij ook nog aan zijn gerechten toevoegt. Schakers die wel eens bij Tasma gegeten hebben zit de schrik nog stevig in het lijf. Paul Zilverberg: “Als ik door de Helperkerkstraat fiets schieten de tranen al spontaan in m’n ogen”. Michiel Meeuwsen: “Eén hap van Andreas’ Vindaloo en het is of de Vesuvius in je hoofd tot uitbarsting komt en de lava uit je neus en oren stroomt”. Het Schaakkomkommernieuws wist beslag te leggen op een boodschappenlijstje van Andreas:

-3 Madame Jeanettes
-2 groene en 5 rode Spaanse pepers
-Mosterdzaad
-1 flesje tabasco
-Sambal Oelek
-kerriepoeder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s