Hiddo zit niet stil

Of alle 4800 vrienden van Hiddo Zuiderweg op Faceboek intussen zijn ingelicht, is onbekend, maar Hiddo Zuiderweg heeft zijn omslagfoto gewijzigd. Komkommerschaaknieuws wil er bij gebrek aan ander nieuws niet aan voorbij gaan en helpt graag een handje bij de verspreiding ervan.

Wij zagen deze in elk geval niet aankomen. Hiddo heeft er vast goede redenen voor. Je zou een kroontje kunnen zien in zijn nieuwe visitekaartje, wellicht om Amalia -die het momenteel bepaald niet makkelijk heeft- een hart onder de riem te steken. Verder was het bekend dat Hiddo graag met wit speelt, maar tien witte pionnen is een heel verrassend aantal.

Mogelijk is er nog meer over te zeggen, voor commentaar was Hiddo nog niet bereikbaar. We wachten nog even op de persmap, en zullen updates uiteraard zo snel mogelijk publiceren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s