Partytent

Wie nog uit moet spelen bij SCEPU dit schaakseizoen doet er goed aan zich extra te prepareren. De externe wedstrijden vinden namelijk niet plaats in het luxe landhuis villa Langeheerd (ook wel bekend staand als Het Schaakkasteel) maar in een inderhaast door Erwin Kok in zijn achtertuin opgezette partytent. Als jullie het nieuws een beetje gevolgd hebben dan weten jullie waarschijnlijk wel dat de villa verzegeld is en dat niemand er meer in of uit mag. Naar verluidt zouden Jan Pilon en Erick Erdtsieck zich nog steeds in het hermetisch afgesloten pand bevinden en al wekenlang tegen elkaar aan het schaken zijn levend op cola, marsen en nutsen en andere versnaperingen die zich nog in de voorraadkast van de schaakclub bevinden. Hun enige andere afleiding is dat ze af en toe een arthousemovie kijken in de filmzaal. Omdat het nog maar niet wil zomeren lijkt het dus aan te raden een warme jas mee te nemen naar Usquert, want Erwin Kok is wel bezig met de aanschaf van een stel terrasheaters maar dat laat nog even op zich wachten. Wel heeft Erwin voor Roelof Kroon in zijn woonkamer een hoekje ingericht waarin hij via een webcam zicht heeft op bord 1 in de partytent en waarvan hij live-internetcommentaar zal verzorgen.

Villa Langeheerd, ooit een schaakbolwerk nu een spookkasteel?

Een gedachte over “Partytent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s