Winactie

Binnenkort wordt de 10000e bezoeker verwacht. Voor een site waarvan wel eens beweerd is dat er maar 2 of 3 mensen op zouden kijken is dat een mijlpaal. Of zouden 3 mensen er dan gemiddeld 3333 keer op gekeken hebben? Je weet het niet, Komkommerschaaknieuws respecteert uiteraard de AVG!

In elk geval verdient degene die als eerste een screenprint opstuurt met daarop duidelijk zichtbaar


10000 weergaven sinds de verbanning naar een eigen site.

een leuk, groengekleurd prijsje. Inzendingen naar Chef Afdeling prijsvragen & promotieacties Komkommerschaaknieuws

5 gedachten over “Winactie

  1. Beetje teleurstellende respons want alleen Henk heeft een screenshot van de tienduizendste bezoeker ingestuurd, maar het kan ook zijn dat alle andere inzendingen in mijn spambox terecht zijn gekomen. Henk heeft een courgette gewonnen die een dezer dagen bij hem bezorgd zal worden.

    Like

  2. Hier mag je Henk op aanspreken Govert, want hij heeft bewust het e-mail adres met het strenge spamfilter in de link gezet. Jouw inzending is in het bakje met ongelezen mail van Jaap Ham terecht gekomen vrees ik met grote vreze.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s