##CLASSIFIED##

Het gerucht gaat dat een niet nader te noemen schaker van de Groninger Combinatie, overigens ergens op de bovenstaande foto aanwezig, overweegt om op Koningsdag, morgen in de stad Groningen, opnieuw een klein rookbommetje te gooien.

Komkommerschaaknieuws kreeg inzage in uiterst geheime voorbereidingen, toen zij bij toeval de wijde pijpen van desbetreffende persoon een feestwinkel aan het Zuiderdiep zagen binnengaan…. Het zij benadrukt dat de trouwe lezersschare van deze site met klem gevraagd wordt deze informatie voor zich te houden.

Een gedachte over “##CLASSIFIED##

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s