Tasmanian Devil op ramkoers met 50Plus

Voorzitter Andreas Tasma van Schaakclub Haren is des duivels op Henk Krol van 50Plus. Andreas, ook wel de Tasmanian Devil of the Fastest Scoot on Earth genoemd, vliegt doorgaans met een noodvaart door de straten van Groningen en Haren en er gaan zelfs geruchten dat hij ’s avonds laat op een verlaten bedrijfsterrein in Driebond-Euvelgunne straatraces uitvecht met de heer Bontsema  (degene die wint, heeft wit in de eerstvolgende schaakontmoeting) en ook regelmatig een rondje ringweg meepakt met zijn opgevoerde scoot. 50Plus wil nu de maximum snelheid van scootmobielen aan banden leggen en tevens een rijbewijs voor de bestuurders van de vehikels introduceren. “De snelheid aan banden, ze moeten juist harder! Hoe kan een partij die zich 50Plus noemt nou pleiten voor een snelheidsbeperking, dan kunnen ze zichzelf beter 30Min gaan noemen”. Tasma is niet van zins om zich aan welke beperking dan ook te laten onderwerpen en een cursus rijvaardigheid is hij ook geenszins van plan te gaan volgen. “Die Krol heeft gewoon wat peper in z’n reet nodig”, is het enige wat Andreas uw verslaggever nog liet weten waarna hij enkel nog een stipje aan de horizon was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s