Jaap Ham krijgt vaste rating

 

Wie de ratingcurve van Jaap Ham kritisch onder de loep neemt, zal ontdekken dat het een berglandschap is met opvallende pieken en dalen. Nadere bestudering toont aan dat steeds wanneer er een lucratief toernooi in aantocht is, Jaaps rating als een baksteen omlaag gaat. Desgevraagd wijt Jaap dat dan meestal aan een vormcrisis, die echter op het toernooi zelve weer als sneeuw voor de zon verdwenen is en meneer presteert weer naar behoren. Boze tongen beweren dat Jaap z’n rating steeds opzettelijk laat zakken om zo meer prijzengeld te kunnen pakken. Om in de toekomst verder gedoe over deze kwestie te voorkomen heeft de NOSBO nu besloten om Jaaps rating te bevriezen, hij krijgt een vaste toernooirating van 1750. Hierin is verdisconteerd dat Jaap ook een dagje ouder wordt, vroeger was hij nog wel een tikje sterker.

De ratinggrafiek van Jaap kent hoge pieken en diepe dalen

Jaap: “Als oud-Provo betrokken bij de bom in 1966, maar niet doorvertellen, heb ik wel enige ervaring met vastgezet worden”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s