Edwin Zuiderweg biedt unieke partij jaren-’50-’60-’70-retro artikelen aan

De veilingmeester van Christie’s is er nog beduusd van: “Het komt niet vaak voor, dat vier van dergelijke unieke objecten in één keer op de markt komen. Mensen moeten nu hun kans grijpen, het kan wel tien jaar duren voordat we weer zoiets meemaken.” Het blijkt te gaan om een viertal erfstukken, die Edwin Zuiderweg te gelde wil maken. Komende weken zijn de bezichtigingsdagen, waarvan voor deze gelegenheid de uren aanmerkelijk verruimd zijn. Op zaterdag 28 november zal de veiling plaatsvinden. Ook daarbij zullen de nodige extra stoelen worden neergezet. De zaal waar de kavels worden tentoongesteld is voorzien van extra beveiliging, inclusief camerabewaking na 18:00. “We nemen geen enkel risico. Als je de film Ocean’s Eleven hebt gezien, weet je immers waar de professionele misdaad toe in staat is.” aldus de woordvoerder van Christie’s.

De catalogus is voor deze gelegenheid in leer gebonden en met goudfluwelen leeslint uitgerust. Komkommerschaaknieuws is behoorlijk trots op onderstaande voorpublicatie!

Kavel 1: Fraaie Retro Cassetterecorder.
Inzet 500 (minimale startbod)

Omschrijving catalogus:
Beetje ouderwetse type, misschien iets voor liefhebber. Klepje sluit niet goed meer. Te verhelpen met plakbandje. De verkoper denkt dat hij het verder nog prima doet. Zelf even cassette meenemen misschien zodat je kan testen.

Kavel 2: Unieke authentieke jaren ’60 radio.
Inzet 500 (minimale startbod)

Omschrijving catalogus:
Doet het nog prima! Zit een goede ontvanger in volgens de verkoper.

Kavel 3: Oerdegelijk gasstel; gaat nog wel een keer 50 jaar mee.
Inzet 1500 (minimale startbod)

Omschrijving catalogus:
In goede staat.

Kavel 4; Schitterend vintage TV-tje, uit de tijd dat de wereld nog overzichtelijk was.
Inzet 1000 (minimale startbod)

Omschrijving catalogus:
Grappig soort van jaren 80(?) gadget. Echt iets voor verzamelaars en liefhebber. Zat nog in doos. Mogelijk nog nooit gebruikt, maar dat weet de verkoper niet zeker.

Prijzen zijn een indicatie van vanwaaraf het bieden begint. Of zoals de zegsman van Christie’s aangeeft: “die zullen vele malen over de kop gaan”.

Online verder snuffelen aan de collectie kan ook; met bezoeke hiervoor deze overzichtspagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s