Jasper Geurink ziet wolf bij Hoogkerk

De wolf is definitief terug in Nederland! Schaker Jasper Geurink zag er vorige week een aan de Zuiderweg in Hoogkerk. Hij is 100% zeker van zijn waarneming. Het beest was harig, had vier poten en liep los. Om er helemaal zeker van te zijn dat het een wolf was en geen hond vroeg hij voor de zekerheid nog aan een vrouw die er ook liep: “Is die wolf van u?” waarop zij nee schudde met haar hoofd en hard wegholde. Onze eigen clubkampioen die zoals men weet Zuiderweg als achternaam heeft (toeval of niet) en afgestudeerd bioloog is, gelooft Jasper. “Hoewel het theoretisch gezien ook gewoon een Cocker Spaniel geweest kan zijn, geloof ik wel dat Jasper echt een wolf heeft gezien. Ze kunnen namelijk elke nacht wel 80 km lopen en als ze in de Noord-Oostpolder kunnen komen dan ook in Hoogkerk”. Overigens verwijst Zuiderweg het verhaal dat de wolf überhaupt weggeweest zou zijn uit Nederland naar het rijk der fabelen. “Neem bijvoorbeeld mijzelf, ik ben een ontzettende geldwolf”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s