Clubkampioen laat veel ratingpunten slingeren in pretpark

Een schaker die verder anoniem wenst te blijven nam onze clubkampioen mee naar een pretpark. Deze door de wol geverfde achtbaanliefhebber was echter even vergeten dat Edwin een vrij gevoelige hypofyse heeft en bij verstoring van het wankele evenwicht kunnen er rare dingen gebeuren. “Ik had het gevoel dat ik bij iedere attractie wel 20 ratingpunten achterliet. Het Reuzenrad viel nog wel mee, maar de Hudson Bay schudde mijn grijze massa akelig door elkaar, de Rattle Snake veranderde mijn brein in een soort appelmoes en bij Los Sombreros ging het definitief mis. Die Mexicaanse hoedjes zagen er nog zo onschuldig uit, maar mijn hele openingsrepetoire is in de war. Ik haal nu aldoor varianten door elkaar.” Een teken aan de wand was dat Edwin in het rapidtoernooi Ton Bontsema remise moest toestaan. Een prolongatie van het kampioenschap wordt hiermee dan ook zeer dubieus. Maar het had nog erger kunnen zijn. Wijselijk heeft Edwin namelijk het bungeejumpen maar gelaten voor wat het was en daar feestelijk voor bedankt.

Sommige schakers kunnen hier beter wegblijven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s