Explosief memo Komkommerschaaknieuws uitgelekt

Een voor de Noordelijke schaakwereld ronduit explosief briefje met notities is uitgelekt. Vermoedelijk met behulp van een telelens, door een bij mooi lenteweer openstaand raam, wist een fotograaf een foto te maken van een klein rondslingerend boodschappenbriefje op een stoel bij een van de redactieleden van Komkommerschaaknieuws. Dit is klaarblijkelijk in de afgelopen week besproken tijdens een redactievergadering.

2 gedachten over “Explosief memo Komkommerschaaknieuws uitgelekt

  1. Een pijnlijke fout van het redactieteam, maar kenmerkend voor de gesloten regentencultuur van KSN. Van Beersum heeft de beerput inmiddels geWOB’t en mijn fractie heeft een spoeddebat aangevraagd. Er zal heel wat gelogen moeten worden om verborgen te houden wie dit over mij gezegd heeft.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s