Leermomentje

Peter Bodewes heeft zijn vertrek bij de Spassky’s bekend gemaakt. Hij ziet terug op bijna tien prachtige schaakjaren, maar kiest thans voor één of meer tussenjaren. De teamleider van de Spassky’s reageert berustend: “We zijn bij zijn komst indertijd vergeten een clausule in zijn contract op te nemen die een plotseling vertrek minder aantrekkelijk zou hebben gemaakt. Zevenhonderd miljoen euro zou de pijn bij ons zeker verzacht hebben. Iets minder dan dat ook nog wel. Een leermomentje.”
Een vaste waarde verlaat de Spassky’s 

3 gedachten over “Leermomentje

  1. Het schijnt zo te zijn dat ze bij GC nu alweer plannetjes aan het smeden zijn om Peter bij hen in te lijven, al denkt Wim Krijnen nog altijd dat wij alleen maar “fake news” brengen. Maar tussen de regels door kan de oplettende lezer heel veel waarheid aantreffen!

    Like

  2. De Spassky’s mogen dan verzuimd hebben om die 700 miljoen contractueel op te nemen (stom), we verwachten nog steeds wel een substantiële opleidingsvergoeding van de Groninger Combinatie bij een transfer.

    Like

  3. Over het hengelen naar spelers gesproken, zo beweerde de CEO van proeflokaal Hooghoudt, dat hij door de vrijwillger van het jaar Roelof Kroon was benaderd om tot de Spassken toe te treden. Edoch, omdat zijn gade graag de barmeid speelt, moet hij Viviane zelf de fles geven en trekt zich, voorlopig alleen nog een onbevestigd gerucht, volledig uit het schaakleven terug, om zich ten volle aan zijn nieuwe taak te kunnen wijden!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s