Rimpelloos

Komkommerschaaknieuws wordt trouw gelezen, bewijzen de statistieken. Al jarenlang ligt het bezoekersaantal stabiel rond de 500 visits per maand. Maar veel stof doet de site niet opwaaien. “Slappe hap, non-nieuws over een deur die ergens een paar tellen is open blijven staan” aldus Jaap Ham, lokaal paparazzo annex brulboei. In zijn eigen stukjes vliegt hij er wel geregeld met gestrekt been in. Wat zeker al eens tot tumult heeft geleid en zelfs tot aftredende bestuursleden.

Nu is dat niet zo’n kunst, herrie schop je soms makkelijker wel dan niet, maar in geval van Komkommerschaaknieuws blijkt er sprake van een zeer invoelende redactie. Sommige artikelen staan er slechts zeer kort op, als ze er wegens protesten weer vliegensvlug worden afgehaald. Het moet voor iedereen leuk blijven, is het adagium. Uit de losse pols wat voorbeelden van geschrapte verhalen: Fons en het momentum, Nosbowedstrijd bij kaarslicht en Clubkampioenschap geannuleerd in bad bij oud-voorzitter.

Ook dit werd dus weer een slap stukje, dat voor weinig reuring zal gaan zorgen.

Een redactieraad kent Komkommerschaaknieuws niet,
wel veel lezers die hun mening laten horen.

7 gedachten over “Rimpelloos

 1. Een stukje enkel omdat je meer lezers hebt dan Jaap?! Laag, voor een meestentijds hogerstaand blog als komkommerschaaknieuws.
  ps. Hoe zit dat met dat bad, die voorzitter en het clubkampioenschap, die had ik gemist….

  Like

  • Ho ho, LaChica had meer dan 700 lezers!!! en dan was er wat de voorzitter betreft wat commentaar ivm met een bekerwedstrijdje in in het H-tje, zoals de Sissanen dat noemen, vooral het commentaar van Nick Maatman0 nu GC, destijds Sissa- was tegen het zere been!

   Like

 2. ZDeetje heeft mij verzekerd, dat hij zijn falende teammates nog gespaard heeft. hij was namelijk in het bezit van de betreffende partijen en Govert zou zijn geknoei geheel vrijwillg aanleveren, maar kon de partij zogenaamd niet vinden;Desalnieetemin heeft ZDeetje vers gemaaid gras voor zijn konijnen aangeleverd, die daar wild enthousiast van werden en als gekken gangen begonnen te graven !!!!

  Like

 3. Ik kende Jaaps statistieken niet. Mijn enige bewering is dat hij geen blad voor de mond neemt….

  Het bad, de voorzitter en het clubkampioenschap is ook een mooie romantitel.

  Like

 4. Wat niemand weet is dat al die gewraakte en gecensureerde stukjes wel terug te lezen zijn op onze mirror-site op het Darknet, je hebt daarvoor wel een speciale browser nodig maar een gisse jongen als Govert draait daar zijn hand niet voor om.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s