Gokmaffia infiltreert in Nosbokampioenschap; Meeuwsen de dupe

De strijd om de rode lantaarn in het Nosbokampioenschap was dit jaar een hele harde. Vier pretendenten trachtten in de laatste ronde dit gevreesde brevet van onkunde dan wel pech met man en macht te ontlopen. Onder hen locaal matador M. Meeuwsen, die helaas uiteindelijk toch met de laagste eer ging strijken. Een andere gegadigde, Jan van de Berg, werd door Meeuwsen persoonlijk geparachuteerd en ontsprong de dans. Vanaf zijn plaatselijke Olympus zag hij toe hoe de heren Kok en Akkerboom op slinkse wijze de staartpositie steeds verder in de richting van Meeuwsen duwden. Broederliefde of een bekokstoofde vrede?

Michiels fanclub kon de teleurstelling nauwelijks de baas en deed onderzoek. Het resultaat was onthutsend. Er bleek massaal te zijn gewed op de ontmoeting Kok-Akkerboom door sinistere goksyndicaten, die we moeten localiseren ver buiten de armen van onze justitiële en rechterlijke macht. Bel-Chinezen ontnamen het grootste deel van de avond het zicht op de partij Kok-Akkerboom. Hiervan op de hoogte gesteld stak Meeuwsen zijn frustratie niet onder stoelen of banken. Meeuwsen: “Akkerboom pakte meteen al twee pionnen mee, maar daarna deden de heren hoegenaamd niets meer, ja een beetje naar de klok turen en met een lepeltje door de koffie roeren.” Emotioneel vervolgt hij: “Erwin Kok rijdt nu in een fonkelnieuwe Audi A7 rond. Ga eens bij Broer Akkerboom op visite en vergaap je aan zijn plasmastelevisie, ter grootte van een wand van 5 bij 3 meter. Hij schijnt er een hele IKEA-kast om uit zijn woonkamer te hebben gesloopt. Maar elke rechter zal me uitlachen.” Met modder gooien wenst hij pertinent niet. “Ik moet de fout ook bij mijzelf zoeken. De blunder sloeg me uit de vingers; ik bokte tegen Van de Berg even een volle dame de doos in, dat heeft natuurlijk niet geholpen. Nee, die staat nog niet op de website en of hij de blunderrepubliek gaat halen zeg ik ook niet. Maar dat het Nosbokampioenschap zich verhardt, staat vast.”

rode-lantaarn

Je hebt hem liever niet op je schoorsteen staan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s