Baudet verliest kiezers na uitlekken van lage rating

Het vorige nieuwsbericht op deze site lijkt zijn uitwerking niet te missen. Zo laat lezer E. Zuiderweg weten: “Ik ben blij dat ik nu eindelijk eens een indicatie krijg van het schaakniveau van Baudet. Hij moet eerst maar eens een rating van 2000+ halen. Tot die tijd weiger ik hem serieus te nemen, zowel als schaker als als politicus.”

Harde, maar duidelijke taal van iemand die in het verleden al wel eens met meer dan een schuin oogje naar de partij van Baudet keek, en wellicht zelfs al wel eens zijn stem eraan gaf…Dat echter valt onder het kiesgeheim, dat Komkommerschaaknieuws uiteraard respecteert.

Baudet2
Zonder souffleur speelt Thierry Baudet maar zeer matig.
Zelfs in een hands&brains-toernooi zou het tweespan op deze foto het waarschijnlijk nog zeer zwaar krijgen tegen een duo waarvan beide spelers rond de door Zuiderweg aangegeven 2000 ratinggrens zitten.

Een gedachte over “Baudet verliest kiezers na uitlekken van lage rating

  1. Als gestopt schaker met ook een lage rating zou ik een terugkeer in de schaakarena wel willen opluisteren met een tweekamp tegen die wolf in schaapskleren. De uil van Minerva moet hij maar even thuis laten, want ik neem mijn huisdier ook niet mee naar de schaakzaal.

    Like

Plaats een reactie